COVID-19

Binnen GeelRonitz Bouwgroep nemen we de situatie rondom het COVID-19 serieus. We nemen dan ook geen onnodige risico’s in het contact dat we met onze klanten hebben. Graag informeren we u wat dit voor effect heeft op  het moment waarop u mogelijk met ons in aanraking komt. Dit kan zijn tijdens het verhelpen van een storing, bij een opname of werken of bezoeken van onze projecten. 

Werkzaamheden GeelRonitz Bouwgroep B.V. 

Het verhelpen van de door u aangemelde storing of het doen van een opname naar aanleiding van vervolgwerkzaamheden vindt plaats op het met u eerder afgesproken datum en tijdstip. Tijdens het verhelpen van deze storing of opname hanteren wij de dan geldende richtlijnen van de overheid en het RIVM. Dit geldt eveneens voor werken of bezoeken van een project. 

Afspraak met GeelRonitz Bouwgroep B.V. 

Indien u zelf symptomen van het COVID-19 virus hebt of thuis in quarantaine zit en heeft een (werk)afspraak gepland, willen wij u vragen zo snel mogelijk contact op te nemen met de persoon waarmee u een afspraak heeft. Het is conform de richtlijnen van het RIVM dan niet verantwoord om de afspraak door te laten gaan.

We hopen u op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd en houden u op de hoogte van eventuele nieuwe berichtgeving. Mochten er na het lezen van dit bericht nog vragen zijn, neem dan contact op met 0251 22 51 22.