COVID-19

Binnen GeelRonitz Bouwgroep nemen we de huidige situatie rondom het COVID-19 erg serieus. We nemen dan ook geen onnodige risico’s in het contact dat we met onze klanten hebben. Graag informeren we u wat dit voor effect heeft op  het moment waarop u mogelijk met ons in aanraking komt. Dit kan zijn tijdens het verhelpen van een storing, bij een opname of werken of bezoeken van 1 van onze projecten. 

Huisbezoek bij storing en opname

Het verhelpen van de door u aangemelde storing of het doen van een opname naar aanleiding van vervolgwerkzaamheden vindt plaats op het met u eerder afgesproken datum en tijdstip. Tijdens het verhelpen van deze storing of opname hanteren wij de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Dit houdt onder meer in dat wij geen handen schudden, gepaste afstand houden en een mondmasker zullen dragen. Daarnaast houden zij pauze in hun eigen bus. Alle bussen zijn uitgerust met een desinfectie kit en dit geeft onze collega’s de mogelijkheid hun handen na elk bezoek te desinfecteren. 

Indien u zelf symptomen van het COVID-19 virus hebt of thuis in quarantaine zit, willen wij u vragen zo snel mogelijk contact op te nemen met ons planning op kantoor, te bereiken op 0251 22 51 22. Het is conform de richtlijnen van het RIVM dan niet verantwoord om de afspraak door te laten gaan. De collega’s van de planning zullen samen met u op zoek gaan naar een passende oplossing omtrent uw storing.

Werken op of bezoeken van een project  

Bij het werken op of bezoeken van een project hanteren wij de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Dit houdt onder meer in dat wij geen handen schudden, gepaste afstand houden en een mondmasker zullen dragen. De pauzes van de buitendienst medewerkers vinden gespreid plaats en daarnaast heeft iedere collega een desinfectie kit tot zijn beschikking om de handen op regelmatige basis te desinfecteren. 

Indien u zelf symptomen van het COVID-19 virus hebt of thuis in quarantaine zit en heeft een (werk)afspraak gepland, willen wij u vragen zo snel mogelijk contact op te nemen met ons planning op kantoor, te bereiken op 0251 22 51 22. Het is conform de richtlijnen van het RIVM dan niet verantwoord om de afspraak door te laten gaan. 

Bezoek bij ons op kantoor

Bezoek bij ons op kantoor vindt op dit moment minimaal plaats. Mocht u toch een afspraak bij ons op kantoor hebben verzoeken wij u tevens de richtlijnen van de overheid en de RIVM te hanteren. Dit houdt in geen handen schudden, handen desinfecteren bij binnenkomst, intekenen in de intekenlijst en het dragen van een mondmasker. 

Indien u zelf symptomen van het COVID-19 virus hebt of thuis in quarantaine zit en heeft een (werk)afspraak gepland, willen wij u vragen zo snel mogelijk contact op te nemen met de persoon waarmee u een afspraak heeft. Het is conform de richtlijnen van het RIVM dan niet verantwoord om de afspraak door te laten gaan.

Leverancier leveren buiten en betreden niet het kantoor en blijven op gepaste afstand van onze collega’s. 

Avondklok

In heel Nederland is vanaf zaterdag 23 januari jl. een avondklok. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen moet blijven.

Als je voor werk tijdens de uren van de avondklok naar buiten moet, moet je als werknemer een tweetal formulieren bij je hebben te weten; een werkgeversverklaring en de eigen verklaring avondklok.

Onze storingsdienst medewerkers hebben wij voor 23 januari jl. voorzien van de benodigde gegevens waardoor zij hun werkzaamheden gedurende de avondklok gewoon kunnen uitvoeren. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat de storingen niet worden opgepakt/worden verholpen.

We hopen u op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd en houden u op de hoogte van eventuele nieuwe berichtgeving. Mochten er na het lezen van dit bericht nog vragen zijn, neem dan contact op met 0251 22 51 22.