Elkaar verder versterken

GR_Mockup1

Trots moment

Voor ons, Ted Geel en Rutger Ronitz, is het een eer om aan te kunnen kondigen dat wij onze bedrijven hebben samengevoegd tot één nieuwe onderneming: GeelRonitz Bouwgroep BV

Voor ons is het samengaan van de bedrijven, waar onze ziel en zaligheid al een groot aantal jaren in ligt, een groots en trots moment. Dat moment wilden we vanzelfsprekend in stijl introduceren en daarom hebben we gekozen voor een speciaal boek (online versie) en een geheel vernieuwde website.

 

Fusie

Graag vertellen wij u alles over het hoe en waarom van de fusie, wat dat voor ons betekent maar vooral ook voor ú als onze klant. Laten we u op voorhand al geruststellen; voor u verandert er praktisch niets! Dat wil zeggen, aan de voorkant niet. Achter de schermen zorgt ons samengaan juist voor veel veranderingen omdat we de backoffice voortaan nóg beter en ge- stroomlijnder kunnen laten verlopen. Toekomstgericht werken met het oog op verdere groei, daar doen we het allemaal voor. We wensen u in ieder geval veel lees- én kijkplezier en heel graag schudden we u binnenkort de hand in ons nieuwe kantoor in Beverwijk!

GR_Mockup2

Mocht u een exemplaar van het boek willen ontvangen kunt u een mail sturen en zullen wij u een exemplaar doen toekomen. (op=op)