Vloerveiligheid conform NEN7909 in trek bij VvE’s

Er wordt steeds meer aandacht besteed aan veiligheid. De eigenaar van een gebouw is verantwoordelijk voor álle bezoekers, medewerkers en passanten in en om het complex.

Als de ondergrond niet aan de eisen voldoet gesteld in de NEN7909 norm voor vloerveiligheid loopt u een verhoogd risico op aansprakelijkheid. Om deze reden past GeelRonitz Bouwgroep veelvuldig de Antislip Gripplaten en Griptreden van Lodewijk Veiligheid en Comfort toe.

Gripplaten en Griptreden van Lodewijk zijn vervaardigd uit een sterk polyester, versterkt met fiberglasvezels met daarop een gesmolten aluminium korrel. Hierdoor is het materiaal zeer licht en eenvoudig te verwerken. Verder is het materiaal afgewerkt met een sterke en kleurvaste UV coating. Door het gebruik van deze hoogwaardige materialen zijn deze platen zeer sterk en veerkrachtig.

Deze oplossing is verkrijgbaar in verschillende diktes en grofheden. Alle RAL kleuren zijn mogelijk en het product wordt volledig op maat gemaakt voor de specifieke toepassing.

Op regelmatige basis komt het voor dat we met deze maatwerk oplossing toepassen in onze projecten. Indien u hier meer over wilt weten kunt u gerust contact met ons opnemen.