• Gevelrenovatie

  Gevelrenovatie

  GeelRonitz Bouwgroep is een ervaren specialist in het voegen, reinigen en renoveren van gevels. Door middel van gevelrenovatie maken wij iedere gevel weer als nieuw. De technieken die wij hiervoor inzetten zijn, gevelreinigen (stralen met zand, met koud water of reinigen met onze stoomcleaner), voegrenovatie en impregnatie. Meestal passen we een combinatie van deze technieken toe, zodat de gevel technisch en optisch weer in nieuwstaat is. Of het nu gaat om restauratie of renovatieprojecten, het renoveren van gevels vereist deskundigheid. De keuze in de gereedschappen en werkmethode bepaalt een perfect resultaat.

 • Betonrenovatie

  Betonrenovatie

  Beton is vaak onderhevig aan weersinvloeden zoals regen en wisselende temperaturen. Ook kan beton bloot staan aan chemische- en dynamische belastingen. Hierdoor kunnen betonschades ontstaan. GeelRonitz Bouwgroep voert alle bewerkingen aan beton uit die erop gericht zijn om beton te herstellen en beschermen.

 • Verduurzaming

  Verduurzaming

  Verduurzamen, met meer comfort en minder energielasten als resultaat? Een aangename verblijfs- en werkomgeving creëren binnen de muren van wat er al is? Met GeelRonitz Bouwgroep als vastgoedpartner krijgt zorgvastgoed een tweede jeugd. Afhankelijk van uw beleid en in samenspraak met gespecialiseerde architecten realiseert GeelRonitz Bouwgroep renovaties die de kwaliteit van de zorg ten goede komen. En die tegelijkertijd een zinvolle investering vormen in het waardebehoud van uw onroerend goed. Dankzij innovatieve methodieken en op basis van meer dan 50 jaar ervaring verloopt een renovatie snel, volgens plan en volgens afspraak. Energielabels worden opgeplust, de (energetische en akoestische) kwaliteiten van het gebouw kunnen aanzienlijk toenemen en flexibiliteit met het oog op toekomstige indelingswensen wordt bereikt.

 • Isolatie

  Isolatie

  Isoleren is de belangrijkste maatregel om uw woning of vastgoed naar een hoger energielabel te krijgen. Het is een complexe bouwkundige ingreep. En daarvoor weten veel opdrachtgevers GeelRonitz Bouwgroep te vinden. Het isoleren van een woning is dé manier om energie en kosten te besparen. Daarbij is isolatie geluiddempend. Zo hoort u als bewoner nog maar weinig van buren en wijk. Anders gezegd: de kostbare en intensieve ingreep verdient zich zonder meer terug. In woonlasten en in wooncomfort

 • Restauratie

  Restauratie

  GeelRonitz Bouwgroep kan met trots melden dat wij, na overname van een restauratiebedrijf, deze discipline hebben toegevoegd aan onze diensten. GeelRonitz Bouwgroep als uw restauratie aannemer, werkt in de regio's Amsterdam, Haarlem en Alkmaar. Pure restauratie van hoog niveau met het doel het gebouwde verleden voor de toekomst zeker te stellen.

 • Gevel timmerwerk

  Gevel timmerwerk

  GeelRonitz Bouwgroep verleent diensten op het gebied van onder-houd van geveltimmerwerk. GeelRonitz Bouwgroep is de juiste gesprekspartner voor vastgoed- eigenaren zoals particulieren, woningbouwverenigingen en institutionele beleggers als het gaat om het duurzaam instandhouden van geveltimmerwerk. Door middel van het geven van adviezen vooraf en het intensief begeleiden van projecten in de uitvoerfase wordt een goed en duurzaam eindresultaat bereikt.

Renovatie – Restauratie

Renovatie of restauratie kan over alle soorten van vastgoed gaan. De toepassing van innovatieve technieken en materialen in combinatie met traditioneel vakmanschap, leidt tot succesvolle renovatie/restauratieprojecten die gezien mogen worden. In sommige gevallen gaat het zelfs om een rijksmonument.

GeelRonitz Bouwgroep heeft een passie voor historische bouwwerken, kennis van oorspronkelijke bouwmethodes en maakt renovatie/restauraties mogelijk. Tevens adviseren wij bij een aanbesteding of werken wij in bouwteamverband.

Duurzaam renoveren
Natuurlijke missen oude gebouwen vaak het comfort van nieuwbouwgebouwen en zijn ze vaak veel minder goed geïsoleerd. De uitdaging is dan ook om deze gebouwen dusdanig aan te passen zodat ze weer voldoen aan de eisen van deze tijd. Met behulp van dubbel glas en isolatietechnieken is het tegenwoordig mogelijk om het energieverbruik van oude panden terug te brengen naar de normen voor nieuwbouw. Verbeteren van bestaande bouw is immers de meest duurzame en milieuvriendelijke manier van huisvesting. Duurzaam bouwen is daarmee geen exclusief voorrecht voor nieuwbouw.

Dienstverlening renovatie/restauratie

 • Gevelrenovatie
 • Betonrenovatie
 • Verduurzaming
 • Isolatie
 • Restauratie
 • Gevel timmerwerk

Bijzonderheden
Medewerkers van GeelRonitz Bouwgroep worden door opdrachtgevers gewaardeerd om hun flexibiliteit, resultaatgerichtheid, transparantie en het vermogen om onderscheidend samen te werken met opdrachtgevers en overige bouwpartners. Innovatieve hulpmiddelen die GeelRonitz Bouwgroep aan klanten, partners en medewerkers biedt om voor alle betrokkenen de beste resultaten te realiseren zijn.

Bekijk alle projecten in de categorie “Projecten uitgelicht“.

Heeft u vragen? Bel nu 0251- 22 51 22 of stuur ons een E-mail info@geelronitz.nl