• Verbouw

  Verbouw

  Groei! Daar houden wij bij GeelRonitz Bouwgroep van. Ook uw huis, winkelruimte of bedrijfspand mag groeien; qua waarde én qua oppervlak. Deze twee zijn bovendien als u het slim doet naadloos aan elkaar verbonden. Een nieuwe dakkapel, winkelinrichting of verbouw van u kantoorinrichting het is allemaal mogelijk. Heeft u maar een kleine ruimte ter beschikking? Slim omgaan met de ruimte én uw budget biedt vaak talloze mogelijkheden. Geelronitz Bouwgroep adviseert u graag over deze mogelijkheden om uit te breiden of te verbouwen.

 • Nieuwbouw

  Nieuwbouw

  Bouwen is onze passie. Wij denken graag met u mee in dit creatieve proces. Wij zetten alles op alles om een gedegen bouwplan te maken waarin kwaliteit, prijs en architectuur perfect tot elkaar komen. Uw huis is uw thuis. Hoe beter het bij u past, hoe fijner u er zult wonen. Wat een uitdaging is het dan als u een huis vanaf het allereerste begin kunt bouwen! Ongetwijfeld komt u voor keuzes te staan die u kunnen verwarren, omdat u soms met tegenstrijdige belangen vecht rondom wensen en mogelijkheden binnen het budget.

 • Ontwikkeling

  Ontwikkeling

  GeelRonitz Bouwgroep realiseert zelfstandig kleinschalige (ver)bouwprojecten, zoals woningen en appartementen voor de jongere sector. Wij kopen zelf de grond aan en ontwikkelen deze projecten voor eigen rekening en tegen ons eigen risico. Het gaat om projecten van een beperkte omvang, variërend van een landhuis, woningen op een inbreidingslocatie tot complete appartementencomplexen. Daarnaast houden wij ons bezig met het herinrichten van kantoorgebouwen en opslagloodsen. Deze projecten ontwikkelen wij zelfstandig en verhuren of verkopen wij aan kleine ondernemers.

Nieuwbouw- en Verbouw

GeelRonitz Bouwgroep heeft oog voor detail én voor de klant. Bovendien werken wij graag samen met u als potentiële koper. Wij staan dan ook open voor ideeën om uw toekomstige woning of bedrijfspand geheel naar eigen wens te (ver)bouwen.

Nieuwbouw- en Verbouw
Medewerkers van GeelRonitz Bouwgroep worden door opdrachtgevers gewaardeerd om hun flexibiliteit, resultaatgerichtheid, transparantie en het vermogen om onderscheidend samen te werken met opdrachtgevers en overige bouwpartners. Innovatieve hulpmiddelen die GeelRonitz Bouwgroep aan klanten, partners en medewerkers biedt om voor alle betrokkenen de beste resultaten te realiseren zijn: Bouw Informatie Modelleren (BIM), LEAN, ketenintegratie en Life Cycle Costing (LCC).

Sterk wijzigende politieke en economische omstandigheden vragen extra aandacht. Zorgen met betrekking tot ontwikkelen, bouwen en onderhoud neemt GeelRonitz Bouwgroep  graag van u over. Onze leefID (3D BIM) bouwsystematiek maakt faseren en herontwikkeling van projecten mogelijk met zeer beperkte kostenconsequenties.

Duurzaam Bouwen
GeelRonitz Bouwgroep werkt samen met haar medewerkers en stakeholders aan een duurzame samenleving. Onze ambities op het gebied van duurzaamheid gaan verder dan alleen de aandacht voor het realiseren van energiezuinige gebouwen en het gebruik van milieuvriendelijke materialen.

GeelRonitz Bouwgroep realiseert ook zelfstandig kleinschalige (ver)bouwprojecten, zoals woningen en appartementen voor de jongerensector. Het gaat om projecten van een beperkte omvang, variërend van een landhuis, woningen op een inbreidingslocatie tot een appartementencomplex.

Daarnaast houden wij ons bezig met het herinrichten van kantoorgebouwen en opslagloodsen. 

Dienstverlening Nieuwbouw- en Verbouw

 • Nieuwbouw
 • Verbouw

Bekijk alle projecten in de categorie “Projecten uitgelicht“.

Heeft u vragen? Bel nu 0251- 22 51 22 of stuur ons een E-mail info@geelronitz.nl