Welkom bij de club!

Wij houden ervan

Wij zijn GeelRonitz. Wij zijn een open en toegankelijke organisatie waarbinnen je iedereen gewoon bij voornaam kent. We vormen één bedrijf, welke functie je ook hebt. We weten van elkaar waar we goed in zijn, helpen elkaar wanneer nodig en vullen elkaar aan. En we houden allemaal van een beetje gezelligheid en plezier om vervolgens weer enthousiast aan de slag te gaan. Dag in, dag uit.

Plezier op de werkvloer

Er gaat geen dag voorbij dat er niet wordt gelachen. Bij ons hoor je en voel je het plezier. Toch werken we allemaal keihard. En dat verwachten we ook van jou. We communiceren duidelijk en direct en delen graag een compliment uit als jij je werk netjes hebt afgerond. En waar we de week met elkaar beginnen, sluiten we de vrijdag graag af met een hapje en een drankje in ons eigen ‘GeelRonitz’-café.

En waar we de week met elkaar beginnen, sluiten we de vrijdag graag af in ons eigen ‘GeelRonitz’ café.
Nick.
4 jaar in dienst.
Timmerman

Recht uit het hart

Kom je bij ons werken, dan weet je binnen een week al of je bij ons past. En misschien zelfs al als je voor de eerste keer met ons komt praten. Is die klik er, dan ga je niet zo snel bij ons weg. We hebben dan ook heel veel jubilea. Ook stagiairs komen graag weer bij ons terug. Voor een volgende stage of voor een ‘echte’ baan. Waarom? Omdat we gewoon goed zijn voor onze mensen. Én omdat we toch echt de leukste zijn. Dat durven we inmiddels wel te roepen.

Doen waar jij goed in bent

Als jij je best doet, krijg je bij ons heel veel ruimte en alle kansen. Moet je dan alles al kunnen als je binnenkomt? Welnee. We denken graag mee, nemen je op sleeptouw en bieden je cursussen om je verder te ontwikkelen. We geven je het vertrouwen om verder te groeien in de functie die jij voor ogen hebt. Of dit nu als servicemonteur of (junior) projectleider is of als specialist in duurzaamheid of digitalisering. We helpen je altijd vooruit. En zet je een handtekening onder een vast contract? Dan krijg je van ons ook meteen een GeelRonitz-trofee. Leuk toch?

Alles wat je nodig hebt om goed je werk te doen

Lekker werken kan alleen als de werkomgeving optimaal is. We zorgen daarom voor goede werkkleding, kwalitatieve spullen én prettige bouwplaatsen. Netjes en opgeruimd. Met een fijne ruimte waar je koffie kunt drinken en een broodje kunt eten. Want als de werkomstandigheden goed zijn, werk je met meer enthousiasme en plezier. Dat is precies hoe we het graag zien én aanpakken.

Lekker werken kan alleen als de werkomgeving optimaal is.
We laten ons niet tegenhouden door een beetje sneeuw.

Klaar voor de toekomst

Onze bedrijfswagens en elektrische bussen blinken uit, helemaal klaar voor de toekomst, zowel van binnen als van buiten. We koesteren ze stuk voor stuk, zijn er zuinig op en hechten er grote waarde aan.

Onze locaties

We werken voornamelijk voor de zakelijke markt vanuit onze hoofdkantoren in Beverwijk en Nieuwegein. Ons werkgebied strekt zich uit van Noord-Holland tot Utrecht en Flevoland.

Vestigingen Beverwijk en Nieuwegein