Mensen blij maken.
Dat is onze drijfveer.

Wij bouwen en onderhouden

GeelRonitz bouwt, onderhoudt, renoveert en restaureert voor opdrachtgevers in de zakelijke markt. We doen het allemaal. Waar het kan, plannen we werkzaamheden in. En wanneer het nodig is, komen we meteen. Want klanten verder helpen en bewoners blij maken? Daar houden we van.

Onze superkrachten

Onderhouden

  • Vastgoed in topconditie houden. Of het nu gaat om nieuwbouw, bestaande woningen of utiliteitsbouw. Van schilderwerk tot houtrotherstel. Van cv-reparatie tot het vervangen van glas en bouwdelen. Wij gaan ervoor.
  • Periodiek controleren we preventief op mogelijke gebreken en bekende knelpunten. Kleine onderhoudsopdrachten voeren we nog dezelfde dag uit. Van het vervangen van een voordeurslot tot het herstellen van dakpannen en het onderzoeken van lekkageklachten.
  • Voordat nieuwe huurders hun intrek nemen lopen we alles na, verrichten we onderhoud en brengen we alles weer technisch op orde. We zorgen voor korte doorlooptijden, zodat de leegstand beperkt blijft tot het minimum.
  • Met planmatig onderhoud verhogen we de kwaliteit van gebouwen en voorkomen we groot onderhoud in de toekomst. Van ver­nieuwingen zoals het planmatig vervangen van keukens, sanitair en tegelwerk tot herstelwerkzaamheden zoals schilderwerk en het repareren van kozijnen, ramen en deuren.
  • We begeleiden en adviseren over groot onderhoud en voeren grootschalige verbeteringen uit, zodat gebouwen weer voldoen aan hedendaagse comforteisen. Denk aan het vervangen van daken, kozijnen en verwarmingsinstallaties of het aanbrengen van isolerende maatregelen.
  • Vanuit een onderhoudsstrategie stemmen we het prestatieniveau af op de resterende levensduur van een gebouw. De onderhoudsmomenten zijn ideaal voor het toepassen van duurzame maatregelen. Zo is een gebouw perfect op de toekomst voorbereid.

Bouwen

  • We zijn gespecialiseerd in het renoveren van bestaande gebouwen. Of het nu gaat om een pand van 40 jaar oud of een historisch monument. Door middel van traditioneel vakmanschap en innovatieve technologieën verbeteren wij de functionaliteit en verhogen we hiermee de energie-efficiëntie.
  • Restauratie is voor ons als het herstellen van een meesterwerk. We geven oude gebouwen nieuw leven, behouden hun erfgoed en zorgen ervoor dat ze blijven schitteren voor de toekomst. Het is onze passie en ons vakmanschap.
  • Bij ons bouwbedrijf is verduurzamen onze missie. We zetten in op milieuvriendelijke oplossingen en duurzame materialen om een groenere toekomst te creëren in elk project dat we aanpakken.
  • We voeren doelgericht schilderwerk uit om zowel het interieur als exterieur van gebouwen langdurig te beschermen. Ons streven is om aan hoge eisen te voldoen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap.

Doen waar je goed in bent

Gebouwen verbeteren en laten voldoen aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van comfort en duurzaamheid, daar zijn wij goed in. Ons credo daarbij is: het voorkomen van groot onderhoud waar dit mogelijk is, en het oplossen van problemen waar dit nodig is. Wij maken daarbij natuurlijk altijd gebruik van onze superkrachten.

De liefde voor restauratie- en renovatiewerk zit in ons bloed.

Aandacht voor iedereen

We werken voornamelijk in de zakelijke markt vanuit onze hoofdkantoren in Beverwijk en Nieuwegein. Ons werkgebied strekt zich uit van Noord-Holland tot Utrecht en Flevoland. Het ene moment focussen we ons op schadeherstel voor een verzekeraar en het volgende moment richten we onze aandacht op renovatiewerkzaamheden voor een zorg- of overheidsinstelling. Om vervolgens aan de slag te gaan met de transformatie van een verouderd pand naar zorgkamers voor ouderen. En voor elke branche hebben we een specifiek team. Dit zorgt ervoor dat onze mensen exact weten wat er speelt bij hun specifieke klanten.

Duurzame ambities
écht realiseren

Meer dan 100 tevreden medewerkers
Meer dan 2.000 woningen verduurzaamd
Meer dan 1450 woningen circulair gerenoveerd
Meer dan 56.864 kg CO2-uitstoot vermeden

Vanuit onze rol als regisseur realiseren wij de grote duurzaamheids­­ambities van onze opdrachtgevers, zoals CO2-reductie en het verhogen van energielabels. Wij committeren ons aan hun uitdagingen om het comfort nog verder te verbeteren en tegelijkertijd bij te dragen aan een beter klimaat. Er is nog veel werk te verzetten en zijn enorme slagen te maken. Daarom helpen we onze opdrachtgevers bij deze vraagstukken. Niet door mooie beloftes te maken, maar door daadwerkelijk waar te maken wat we voor ogen hebben. We werken in heldere stappen toe naar echte resultaten en gaan met plezier onze gezamenlijke uitdagingen aan.

Partners aansturen, de regie behouden

De bouwwereld is altijd in beweging: sneller, beter, anders én duurzamer. We helpen onze klanten daarom ook met hun duurzame ambities en uitdagingen. Van de fundering tot aan het dak, we pakken alles aan. Samen met onze partners. Wij sturen hen aan om de benodigde duurzaamheidsslag voor onze klanten te realiseren. Adviseurs, architecten en andere specialisten – we bepalen per project wie we nodig hebben. Ook kijken we slim naar de prioriteiten: wat moet er nu gebeuren, en wat kan wachten? Zo houden we projecten beheersbaar. Maar welke partners we ook inzetten, we houden altijd zelf de regie. Van begin tot eind.

Realtime inzicht én overzicht

Wij hebben onze workflow volledig gedigitaliseerd, van opdrachtbon tot oplevering. Zo weten we real-time waar onze medewerkers en onderaannemers zich bevinden, wat de status van projecten is en wat er nog moet gebeuren. Bovendien maken we met onze onderaannemers afspraken over KPI’s en voeren we jaarlijks evaluatiegesprekken. Want alleen het beste is goed genoeg voor onze opdrachtgevers. Zij mogen immers iedere dag weer de hoogste kwaliteit van ons verwachten.

Tijdwinst en effectievere communicatie

De status van projecten maken we ook steeds beter inzichtelijk voor onze opdrachtgevers, daar zijn we actief mee bezig. Met verschillende pilots optimaliseren we de processen. Zo koppelen we onze bonnensystemen aan die van onze opdrachtgevers en onderaannemers. Dit maakt het mogelijk voor opdrachtgevers om direct te zien welke handelingen we uitvoeren. Daarnaast krijgen ze inzicht in urenregistraties, tussenrapportages en digitale werkplekinspecties. In een oogopslag zien ze real-time opnames en opleveringen; bijvoorbeeld hoe laat precies een timmerman aanbelt bij een bewoner. Alles is met elkaar verbonden, tot en met het factureren aan toe. De voordelen zijn dan ook aanzienlijk: tijdwinst, minder fouten en een effectievere communicatie. Wie wil dit nu niet?

Contact met ons

Heb je een vraag?

Wij staan altijd klaar als het moet. Ook als er geen calamiteit is.

Calamiteit?

Vervelend! Wij staan klaar voor jou, dus bel ons gerust.*

* Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur. Daarna maken wij gebruik van een keuze menu
Bereikbaar van 9:00 tot 17:00 0251 22 51 22
Of mail naar info@geelronitz.nl