Over ons

GeelRonitz Bouwgroep BV is een onafhankelijke onderneming die in de loop der jaren een sterk klantgerichte werkwijze heeft ontwikkeld door simpelweg te luisteren naar de wensen en vragen van opdrachtgevers.

Bij ons kunt u terecht voor een groot aantal bouwtechnische diensten. Wij werken vooral voor woningcorporaties, VvE’s, vastgoedeigenaren en beleggingsinstellingen. De projecten waar wij voor worden ingezet, variëren van grote aannemersprojecten tot aan ad hoc serviceonderhoud.

Wij hebben onze organisatie verdeeld in de hieronder aangegeven afdelingen;

  • Service & Onderhoud 
  • Kleinbouw
  • Nieuwbouw- Verbouw
  • Renovatie en Restauratie
  • Schilderwerk 

Iedere afdeling wordt aangestuurd en begeleid door projectleiders met een vast team van werkvoorbereiders. Zij vormen gezamenlijk het directe aanspreekpunt voor de klant.

Voor de afdeling ‘Service- & Onderhoud’ beschikt GeelRonitz Bouwgroep over uitvoerenden die worden aangestuurd en begeleid door de servicedesk van GeelRonitz Bouwgroep. Binnen deze afdeling worden de kortlopende klachten en storingen behandeld. Tevens beschikt GeelRonitz Bouwgroep over een 24-uurs storingsdienst voor het verhelpen van acute storingen of calamiteiten.

GeelRonitz Bouwgroep vindt het van groot belang dat alle werkzaamheden volgens erkende normen uit worden gevoerd. Om die reden zijn wij aangesloten bij diverse organisaties en beschikken wij over de benodigde branchecertificaten.

Bedrijfsstructuur

Zoals alles in het leven zijn wij altijd in beweging. Met een duidelijk doel voor ogen, groeit GeelRonitz Bouwgroep door in de gewenste richting. Ons doel wordt helder weerspiegeld in de onderstaande speerpunten:

Beslissingen die leiden tot een gezonde organisatie

Door vanaf het begin betrokken te zijn bij de wensen van een opdrachtgever, ontstaat er een vertrouwensband die als basis dient voor verdere samenwerking. Samen een lijn uitzetten, de koers bepalen en de zeilen eventueel bijzetten om het gewenste doel te bereiken. Het is altijd een goed gevoel als onze deskundigheid bijdraagt aan de bloei van projecten. Vooral als deze deskundigheid de wensen van opdrachtgever compleet maakt. Weten waar je staat, zodat je beslissingen kunt nemen om te komen tot een gezonde, verder groeiende samenwerking.

Betrouwbaarheid is van het grootste belang

Om goed te kunnen blijven adviseren is het noodzakelijk dat onze medewerkers via scholing hun kennis up-to-date houden. Betrouwbaarheid is van het grootste belang voor een opdrachtgever, vandaar dat wij 100% discretie garanderen. Het is een uitstekende basis voor een bedrijf dat voortdurend investeert in professionele kennis, om zodoende nog betere resultaten te behalen.

Een stap vooruit, maar altijd met beide benen op de grond

Door onze ruime ervaring in de woning(gerelateerde) markt, focussen wij ons niet alleen op de opdrachtgever zelf maar ook op de markt waarbinnen de organisatie opereert. Verder kijken, steeds een stap vooruit zetten, maar altijd met beide benen op de grond. Het uitwisselen van kennis en informatie heeft in de praktijk al vaak positieve resultaten opgeleverd. En daar is het iedereen uiteindelijk toch om te doen.

Efficiënt omgaan met gezamenlijke kennis

Kennis vergaren is één, kennis behouden is twéé! Door onderling goed contact te houden, beschikt GeelRonitz Bouwgroep over een team van medewerkers dat zijn vak verstaat. Iedere praktijksituatie is anders, maar heeft wel degelijk raakvlakken. Door een goede interne communicatie zorgen wij ervoor dat we efficiënt omgaan met onze gezamenlijke kennis. En dat komt weer ten goede aan de opdrachtgever waar we zaken mee doen.

Gebruikmaken van een super uitgebreid netwerk

Wij maken bij GeelRonitz bouwgroep gebruik van innovatieve informatie- en communicatietechnologie (BouwOffice ‘Service en Onderhoud’ en een Track en Trace-systeem), waarbij gegevensbeveiliging gewaarborgd is.

Dankzij deze technologie is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de stand van zaken binnen de organisatie en op de werkplek. Ook kunnen we zodoende direct inspelen op actuele ontwikkelingen. Uiteraard beseffen wij dat ICT slechts een middel is. Persoonlijk contact, meedenken en gebruikmaken van ons uitgebreide netwerk, staat nog steeds voorop. Door onze expertise te combineren met het gedachtegoed van de opdrachtgever, ontstaat er een perfecte synergie die keer op keer leidt tot succes.

Wij denken dat we een goed beeld hebben geschetst van wie GeelRonitz Bouwgroep is en wat wij als onderneming voor u kunnen betekenen. Voor meer informatie komen wij graag meer vertellen tijdens een persoonlijk gesprek of schudden wij u graag de hand op ons kantoor in Beverwijk!

Contact

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 100 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.