Bouw Krimpenburg kan van start

Luxe, rust en zeer centraal gelegen, hier woon je als een vorst!

Binnenkort zal GeelRonitz Bouwgroep gaan starten met het project ‘ KRIMPENBURG’, nieuwbouw van 10 starters appartementen in hartje Zaandam. De appartementen in het project variëren van 49,5 m2 GBO tot 97 m2 GBO. Krimpenburg wordt gebouwd op een bijzondere plek. Vlakbij het Czaar Peterhuisje, op nog geen 150 meter van het horecaplein en op loopafstand van winkels, N.S.-station, theater en bioscoop. En dat aan een straat die doodlopend is, en echt rustig. Een uniek plekje in Zaandam!

Het Plan

Wonen in project Krimpenburg geeft je een speciaal gevoel. Of het nu je eerste appartement is, of je al ervaren bent in wonen, alles in het project zal je aanpreken. De architectuur (onder auspiciën van Sjoerd Soeters die onder meer het gemeentehuis ontwierp en zijn goedkeuring gaf aan het wereldbekende Intell hotel) is helemaal Zaans en toch ook van deze tijd.

Er is goed nagedacht over de lichtinval in alle appartementen. Omdat we weten dat het op prijs gesteld wordt is er op de begane grond voor ieder appartement een grote berging. Heb je een auto? Dan kun je een eigen parkeerplaats kopen.

Voor meer informatie kijk op de projectwebsite www.krimpenburg.nl

“KRIMPENBURG” is een initiatief van
OGN Projectontwikkeling en GeelRonitz Bouwgroep BV