VVE Wijckerborgh in de steigers…..

GeelRonitz Bouwgroep heeft, van VvE Wijckerborgh te Beverwijk, de opdracht gegund gekregen voor de renovatie van 49 portiek- woningen.

Het complex Wijckerborgh bestaat uit 5 blokken met 49 woningen. Het wordt geheel in de steigers gezet, en zal het komende paar maanden een flinke opknapbeurt krijgen zowel binnen als buiten,  waarbij naast het op orde brengen van de kwaliteit, ook energiebesparende maatregelen worden genomen om het comfort van de woningen te verbeteren.

De werkzaamheden bestaan vooral uit het vervangen van de gevelkozijnen met HR++ beglazing, schilderwerk, aanbrengen van Trespa boeidelen en plafons. Tevens wordt het dak vervangen door Patina Dakdekkers en worden de bestaande CV ketels vervangen voor HR ketels,  inclusief rookgasafvoeren en verzamelschoorstenen door Van den Ham BV. Dit allemaal om een betere energieprestatie van de appartementen te realiseren.

De renovatie wordt uitgevoerd in bewoonde staat, waarbij communicatie een cruciaal element is ter beperking van de overlast.