#bouwen

(Ver)nieuwbouw ‘Gustav Gym’ op de Zuidas te Amsterdam

Welkom bij de nieuwste innovatie in fitnesscultuur: Gustav Gym Amsterdam.

Nadat ze constateren dat er weinig ontwikkeling zit in Amsterdamse gyms, bundelen marine operative Jan Pieter Pleunis en ervaren ondernemer Jeroen Timmerman hun krachten om een fitnesservaring te creëren die perfect aansluit op de wensen van toegewijde en hardwerkende gymbezoekers.

De visie
Het duo heeft een plek gecreëerd waar je niet omheen kunt in je dagschema. Een plek die geboren is vanuit de Gustav-filosofie en daardoor de focus heeft op kwaliteit, personalisatie en professionaliteit. Een plek die helemaal gericht is op jou en je workout. Zoals jij je lichaam respecteert door te sporten, zo respecteert Gustav Gym jouw wil om te sporten.

Een gezond lichaam heeft een gezonde geest nodig. En een gezonde geest heeft Gustav Gym nodig.

De locatie
Al bij binnenkomst in het gebouw in het hart van het Amsterdamse zakendistrict Zuidas, wordt duidelijk dat bij Gustav kwaliteit niet alleen wordt uitgedrukt in de premium locatie, maar ook in de hyperpersoonlijke service, state of the art faciliteiten, moderne apparaten en natuurlijk de ervaren trainers. Bij Gustav zit de uitmuntendheid in de details.

Gustav Gym bevindt zich in het door Manhattan geïnspireerde Mahler 900 gebouw, waar de schitterende weidse ruimtes worden gevuld met hoogwaardige apparaten van Technogym. Na de bouw door GeelRonitz Bouwgroep BV hebben de verdiepingen een compleet nieuwe gedaante gekregen met majestueuze muren en ruimtes met meerdere niveaus die worden vormgegeven door rauwe industriële materialen als glas, hout, beton en metaal. Pronkstuk is de veertien meter lange watermuur bij de receptie. Deze behoord tot de grootste inpandige waterval van Nederland.

Net als de rest van Gustavs design, zijn de kleedkamers helder en minimalistisch ingericht, met privébaden met stortdouches, kluisjes waar een zakenpak in past en een moderne infrarode sauna. De gym is onderverdeeld in ‘harde’ en ‘zachte’ zones, waarbij hoge intensiteitstraining aan de ene kant zit en de yoga faciliteiten aan de andere, met daartussenin een loungegedeelte.

De gedetailleerde aanpak zou niet compleet zijn zonder de final touch: het instructeursuniform. Elke trainer draagt Black Rabbit, een modemerk dat militaire elementen, oosterse ambacht en moderne sportkleding combineert tot duurzame en pure kleding. Het laatste radartje in een volledige en rijke fitnesservaring die echt next level is.

De details

GeelRonitz Bouwgroep heeft o.a. de volgende werkzaamheden uitgevoerd;

aanpassen van diverse betonconstructies
creëren van een tussenverdieping
compleet nieuwe installatiewerkzaamheden
inpandige waterval
vloer- en wandafwerkingen
binneninrichting en interieurwerk
schilderwerkzaamheden

Meer informatie over Gustav Gym klik hier