• Serviceonderhoud

  Serviceonderhoud

  Gebouwen en woningen hebben onderhoud nodig, dat is een feit. Het is dan ook verstandig om een woning, kantoorpand of bedrijfsgebouw periodiek na te lopen. Op deze manier komen mogelijke gebreken aan het licht en kunnen bekende knelpunten preventief worden onderhouden. Geelronitz Bouwgroep beschikt over een vast team van onderhoudsmonteurs die snel ter plekke kunnen zijn. GeelRonitz Bouwgroep heeft dan ook altijd vaklieden beschikbaar die kleine onderhoudsopdrachten nog dezelfde dag kunnen oplossen. Denk hierbij aan het vervangen van een voordeurslot, het herstellen van dakpannen of het onderzoeken van lekkageklachten. Onze diensten bieden wij 24 uur en 7 dagen per week aan.

 • Mutatieonderhoud

  Mutatieonderhoud

  Mutatie-onderhoud is een bijzondere tak van woningonderhoud waar GeelRonitz Bouwgroep veel ervaring mee heeft. In opdracht van woningcorporaties, makelaars en beleggers worden huurwoningen nagelopen, onderhouden en technisch op peil gebracht voor de (toekomstige) nieuwe huurder. Bij mutatie-onderhoud is het namelijk van belang dat een woning zo snel mogelijk weer kan worden verhuurd. Daarom zijn een korte doorlooptijd en flexibele organisatie erg belangrijk. Mutatiewoningen worden door GeelRonitz Bouwgroep in alle gevallen tijdig en zonder opleverpunten opgeleverd. Dat is een doel waar we iedere keer weer naar streven en waar we ons uiterste best voor doen.

 • Planmatigonderhoud

  Planmatigonderhoud

  Planmatig onderhoud is een van de belangrijkste middelen om de kwaliteit van de woningen en/ of woongebouwen op peil te houden. GeelRonitz Bouwgroep voert jaarlijks voor onze opdrachtgevers vernieuwingen of herstelwerkzaamheden uit. De terugkerende werkzaamheden bestaan onder andere uit een schilderbeurt, herstellen van kozijnen, ramen of deuren. Of het planmatig vervangen van keukens, sanitair of tegelwerk.

 • Grootonderhoud

  Grootonderhoud

  Op enig moment kan het niet meer volstaan om elementen (denk daarbij aan kozijnen, of verwarmingsinstallatie) te onderhouden en moeten deze vervangen worden. GeelRonitz begeleid en adviseert opdrachtgevers of er op dat moment op woningniveau of er meerdere elementen zijn die vervangen moeten worden en of er verbeteringen kunnen worden aangebracht – bijvoorbeeld isolerende maatregelen, vervangen van het dak, het vernieuwen van kozijnen of het vernieuwen van de entree van de flat. GeelRonitz Bouwgroep begeleid en adviseert zodat er een woning en/ of woongebouw is verkregen die weer voldoet aan de gewenste comfort eisen.

 • Woningaanpassingen

  Woningaanpassingen

  In opdracht van verschillende zorginstellingen/ gemeenten verrichten wij diverse werkzaamheden in het kader van de WMO, de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Dankzij deze wet kunnen woningen van mensen met een beperking, zodanig worden aangepast zodat zij zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Denk hierbij aan het plaatsen van verhoogde toiletten, de aanleg van opritten, het aanpassen van keukens en allerlei aanpassingen om de woning optimaal rolstoeltoegankelijk te maken. Dankzij onze expertise en ervaring, kunnen wij uitstekend meedenken over het kiezen van de meest praktische oplossingen.

 • Schilderwerk

  Schilderwerk

  Met onze eigen schildersafdeling voeren wij (planmatig) schilderwerk uit, zowel binnen als buiten, voor woningen, fabrieken, ziekenhuizen, kantoren en stationslocaties. Verf op uw vastgoed is erg belangrijk, namelijk omdat het uw bouwdelen beschermd. Schilderwerk is het meeste effectief als het planmatig en gestructueerd wordt uitgevoerd. Dit planmatig onderhoud bestaat uit periodieke schilderonderhoudsbeurten. Door de vele ontwikkelingen worden er steeds hogere eisen gesteld aan de schilderskwaliteiten en vakmanschap, GeelRonitz Bouwgroep heeft de expertise en de kennis in huis. Uit oogpunt van duurzaamheid schrijft GeelRonitz Bouwgroep voor ieder project en de daarbij horende discipline's een onderhoudsplan om het beste resultaat te behalen voor en langdurige tijd.

 • Metaalconservering

  Metaalconservering

  Het onderhoud van metalen is een expertise die GeelRonitz Bouwgroep in de vingers heeft. GeelRonitz Bouwgroep renoveert en conserveert bijvoorbeeld bruggen, sluizen, spanten en perronkappen. Conservering van metaal is van essentieel belang voor de levensduur en de veiligheid van een bouwwerk. Zonder onderhoud ontstaat onder meer betonrot of corrosie. Geelronitz Bouwgroep adviseert in professionele verfsystemen en stelt verftechnische adviezen op en laten we ons voorlichten door technische afdelingen van gerenommeerde verffabrikanten. Hoofddoel is het vermijden van roest op alle soorten metalen ondergronden.

 • Glasservice

  Glasservice

  GeelRonitz Bouwgroep regelt het herstel, vervangen of plaatsen van alle soorten gecertificeerd glas. Door de juiste glaskeuze en toepassing stijgt het comfort en de waarde van uw woning of (woon) gebouw. Met onze 24- uurs storingsdienst dienst heeft u snel de beschikking over een nieuwe ruit, of zorgen we voor een passende tijdelijke oplossing. Als vanzelfsprekend adviseren en werken we volgens wettelijke voorschriften.

 • 24-uurs/ spoedservice (op contractbasis)

  24-uurs service

  Storing, calamiteiten? Dan kunt u ons 24 uur per dag 7 dagen per week bereiken via 0251 22 51 22. Onze servicemedewerkers kunnen uw storing ook ’s avonds en in het weekend oplossen. Na de melding zal er binnen 60 minuten iemand ter plekke aanwezig zijn om de storing te verhelpen. Voor het verhelpen van een storing 's avonds of in het weekend werken wij op contractbasis. Vraag naar de voorwaarden. Bel nu 0251- 22 51 22 of stuur ons een e-mail.

Vastgoedonderhoud

Onder Vastgoedonderhoud verstaat GeelRonitz Bouwgroep al het onderhoud aan nieuwbouw, bestaande woningen of utiliteitsbouw. Van schilderwerk tot houtrotherstel en het vervangen van bouwdelen en glas.

Duurzaam onderhouden

GeelRonitz Bouwgroep geeft u inzicht in meerdere onderhoudsstrategieën. Zo kunt u uw prestatieniveau afstemmen op de resterende levensduur van een gebouw. Of u kunt onderhoudsmomenten benutten om ingrepen te doen die voordelig zijn voor het milieu. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanbrengen van HR++-glas als de kozijnen toch al moeten worden vervangen. Duurzaam onderhouden maakt deel uit van de serie Prestatiegericht Samenwerken bij onderhoud.

Dienstverlening vastgoedonderhoud

 • Planmatig onderhoud
 • Groot onderhoud
 • Service-onderhoud
 • Mutatie-onderhoud
 • Woningaanpassingen
 • Schilderonderhoud
 • Metaalconservering
 • Glasservice
 • 24-uurs/ spoedservice (op contractbasis)

Bijzonderheden

Medewerkers van GeelRonitz Bouwgroep worden door opdrachtgevers gewaardeerd om hun flexibiliteit, resultaatgerichtheid, transparantie en het vermogen om onderscheidend samen te werken met opdrachtgevers en overige bouwpartners. Innovatieve hulpmiddelen die GeelRonitz Bouwgroep aan klanten, partners en medewerkers biedt om voor alle betrokkenen de beste resultaten te realiseren.

Bekijk alle projecten in de categorie “Projecten uitgelicht“.

 

Heeft u vragen? Bel nu 0251- 22 51 22 of stuur ons een E-mail info@geelronitz.nl