#nieuws

Zes dagen op rij storm door drieling Dudley, Eunice en Franklin | GeelRonitz schiet te hulp

Woensdag 16 februari jl. hebben we het officiële stormprotocol in werking gezet voor de stormen die toen alleen op papier nog een naam hadden. Op dit moment zijn ze beroemd en berucht en bleek het geen ‘storm in een glas water’.

Tot op heden komen de meldingen nog steeds binnen terwijl wij er de afgelopen dagen al honderden (!) hebben aangenomen, verwerkt of tijdelijk veilig gesteld hebben. De meldingen komen uit alle hoeken te denken aan de verzekeraars, publieke vervoerders, de diverse wooncorporaties en de VvE’s waarvoor wij diensten verrichten.

Door het stormprotocol wat wij in werking hebben gesteld, sinds woensdag 16 februari jl., hebben wij sindsdien diverse team paraat staan (dag en nacht en gedurende het gehele weekend (24/7)) om zo snel mogelijk (daarbij wel alle veiligheid voor onze medewerkers in acht genomen) binnenkomende meldingen te verhelpen. In eerste instantie is het veilig stellen van de situatie het belangrijkste om vervolgens te bepalen waar wij eventuele reparaties te verrichten. Naast het fysieke werk is het gerust stellen van onze opdrachtgevers eveneens een belangrijke taak. Trots zijn wij op onze medewerkers die het hebben klaargespeeld.

Ondanks dat deze drielingenstorm een unieke gebeurtenis is, die sinds 1979 niet meer is voorgekomen, hebben we nu nog wel even de tijd nodig om alles weer te repareren en in originele staat te herstellen. Hierbij dus een verzoek aan de weergoden nog even te wachten met een volgende stormhoos.