Nieuws

pijl

GeelRonitz Bouwgroep | afdeling schilderwerken

GeelRonitz Bouwgroep presenteert met trots haar nieuwe afdeling: GeelRonitz Schilderwerken.

(meer…)
pijl

Sloopwerkzaamheden Gezondheidscentrum Heemskerk van start

Vanwege de renovatie van het huidige gebouw zal het gezondheidscentrum ondergebracht worden in een tijdelijke huisvesting op de kruising Vrijburglaan/Simon van Haerlemstraat, schuin tegenover de kinderboerderij.

(meer…)

pijl

Bij ons krijgt talent een kans..…. Nieuwbouw woonhuis Krommenie

2e jaars leerlingen van Bouwmensen KZW, krijgen van GeelRonitz Bouwgroep de opdracht mee om een woonhuis te realiseren onder begeleiding van een uitvoerder van GeelRonitz.

(meer…)

pijl

Station Alkmaar klaar voor Koningsdag!

Vandaag ter ere van onze koning heeft GeelRonitz Bouwgroep het station volledig ingepakt in een oranje jasje!

pijl

Leerlingen kunnen de bouw van Obs De Dorpsakker en De Regenboog te Assendelft op de voet volgen!

In opdracht van Zaan Primair en Stichting Agora heeft GeelRonitz Bouwgroep de opdracht ontvangen voor de renovatie van de twee scholen.

(meer…)

pijl

Renovatie Pastorie Weiver te Jisp

Begin 20ste eeuw gebouwd, met opvallende houten dakkapel uitgevoerde herenhuis Weiver 15, diende als pastorie van de doopsgez. gemeente.

(meer…)

pijl

Renovatie Oost passage Amsterdam CS

GeelRonitz Bouwgroep heeft de opdracht verworven voor de renovatie van de Oost passage op Amsterdam Centraal station.

(meer…)

pijl

Leerlingen van Bouwmensen afdeling KZW, timmeren lekker door!

Voor het project Nieuwbouw Niesing te Wormerveer hebben leerlingen de smaak te pakken. Er wordt hard gewerkt en de leerlingen kunnen hun lol op in dit prestigieus project van Architect ‘ Kuub Architecten’  te Amsterdam.

(meer…)

pijl

GeelRonitz Bouwgroep maakt het verschil en lanceert afdeling: ‘Kleinbouw+’ Advies & Bouw

Onlangs heeft GeelRonitz Bouwgroep er een nieuwe afdeling bij: Kleinbouw+. Met deze afdeling richten wij ons op de particuliere sector en zoemen wij meer in op de vraag en het ontzorgen van de klant. 

(meer…)

pijl

Glasplaten op station Almere worden vervangen na storm

Op donderdag 8 februari start GeelRonitz Bouwgroep met de vervanging van een groot aantal glasplaten in de noordwestelijke perronkap van station Almere Centrum. Tijdens de hevige storm op 18 januari zijn ruim 50 glasplaten losgekomen uit de kapconstructie. In verband met de veiligheid worden de glasplaten nu vervangen door een constructie met doek.

(meer…)

pijl

GeelRonitz Bouwgroep en Spaarne Gasthuis tekenen samenwerkingsovereenkomst voor renovatie DialyseCentrum te Haarlem.

In opdracht van het Spaarne Gasthuis zal GeelRonitz Bouwgroep de Dialyse afdeling geheel gaan renoveren aan de wensen en eisen van deze tijd.

(meer…)

pijl

Gemeente Haarlem geeft GeelRonitz Bouwgroep opdracht, voor de renovatie ‘Wijkcentrum Leonardo da Vinciplein’.

In opdracht van de Gemeente Haarlem zal GeelRonitz Bouwgroep de Da Vinciplein 73, gelegen aan het Da Vinciplein in Haarlem, verbouwen tot een multifunctionele wijkaccommodatie die voldoet aan de wensen en eisen van deze tijd. Het pand is nog vitaal genoeg om een flinke renovatie te doorstaan. 

De vergunningen zijn verleend en de renovatie van het wijkcentrum kan beginnen. In het nieuwe wijkcentrum zullen diverse instanties zich gaan vestigen.

(meer…)

pijl

Avéro Achmea, Centraal Beheer Achmea, FBTO en Interpolis sluiten contract tot 2020 met de afdeling ’24/7 Schadeherstel Service’ van GeelRonitz Bouwgroep

Of het nu gaat om een explosie, brand, water of stormschade, in tijden van nood staan we 24/7 voor u klaar om in actie te komen. Avéro Achmea, Centraal Beheer Achmea, FBTO en Interpolis, gaan voor zekerheid, en kiezen voor de afdeling  ’24/7 Schadeherstel Service’ van GeelRonitz Bouwgroep.

(meer…)

pijl

GeelRonitz Bouwgroep en Bouwbedrijf van der Gragt bouwen aan de toekomst!

t’ Bouwhuis,

Vandaag, 6 November 2017, is officieel het Bouwhuis in gebruik genomen, leerlingen van Basisschool Het Koraal uit Saendelft waren de eerste bezoekers.

(meer…)

pijl

GeelRonitz Bouwgroep, heeft opdracht voor renovatieproject Station Alkmaar

Na de nieuwbouw van het station, is het monumentale stationsgebouw aan de beurt. GeelRonitz Bouwgroep, specialist in renovatie- en onderhoud, heeft de opdracht gegund gekregen om het bestaande gedeelte helemaal te renoveren.

(meer…)

pijl

Glas vervangen in de spectaculaire overkapping van de Hemboog

In opdracht van Strukton gaan wij binnenkort starten met het vervangen van stukkende ruiten n.a.v. stormschade in de boogkap van station Amsterdam Sloterdijk.

(meer…)

pijl

GeelRonitz Bouwgroep lanceert de Gietvloer X ‘De betonlook gietvloer met de X-factor’

GietvloerX is een nieuw product van GeelRonitz Bouwgroep en The MAKEOVER Company. Het testen is achter de rug en de eerste exemplaren zijn al naar volle tevredenheid opgeleverd.

(meer…)

pijl

Fundering, kelder, op- aan en renovatie van woonhuis in Zaandam

Kortom alles gaat op de schop! GeelRonitz Bouwgroep heeft hier de opdracht gekregen om de woning om te toveren tot een ware villa in hartje Zaandam.

(meer…)

pijl

Gietvloer ‘X’ aangebracht, Showroom Liv Wonen te Nijmegen

Voor Liv Wonen heeft GeelRonitz Bouwgroep de opdracht gekregen voor het aanbrengen van een gietvloer in de gehele hal van het inspiratie centrum.

(meer…)

pijl

VvE Witte Kaap kiest ook voor de afdeling: Service- & Onderhoud (S&O) van GeelRonitz Bouwgroep

De vereniging van eigenaren VvE de Witte Kaap te Amsterdam, heeft gekozen voor GeelRonitz Bouwgroep vanwege het doordachte plan van aanpak en het concept voor ‘Service- & Onderhoud’ waarmee een opdrachtgever volledig wordt ontzorgd.

(meer…)

pijl

Burgemeester Jos Wienen opent met buurtbewoners de nieuwe locatie van stichting Dock..

Na een periode van verbouwen is op zaterdag 30 september om 13.00 uur, door Burgemeester Jos Wienen, de nieuwe locatie van Stichting Dock op een feestelijke wijze geopend.

(meer…)

pijl

Complete MakeOver ‘Wachtkamer Amersfoort’

GeelRonitz Bouwgroep heeft de opdracht gekregen om de wachtkamer van station Amersfoort een complete MakeOver te geven.

(meer…)

pijl

GeelRonitz Bouwgroep bouwt High-End kantoorpand in opdracht van Niesing Accountants.

Zakelijke deskundigheid gecombineerd met persoonlijk advies op maat: dat is de samenwerking tussen GeelRonitz Bouwgroep & Niesing Accountants.

(meer…)

pijl

Thuis aan de Zaan ‘4 Typisch Zaanse woningen te Zaandam’

Op een steenworp afstand van onze hoofdstad ligt Zaandam, een prachtige stad die wordt doorsneden door de rivier De Zaan. Aan de oostzijde van deze rivier aan de Bleekersstraat, op de plaats waar vroeger een scheepswerf was gevestigd, wordt Thuis aan de Zaan gerealiseerd.

(meer…)

pijl

Buik inhouden en renoveren maar…..

Medewerkers van het bouwteam, kunnen soms lastig hun werk verrichten. Roderick van Lawerick van ‘Goede Huize Stukadoors’ is het wel gewend. ‘Werken langs het spoor is een heel andere wereld’ zegt hij. Vaak is het lastig om je materiaal op locatie te krijgen. 

(meer…)

pijl

GeelRonitz Bouwgroep sluit panden Narvastraat, na opdracht van Woningstichting Rochdale

Woningcorporatie Rochdale heeft maandag vier woningen aan de Narvastraat in de Zaandamse havenbuurt “onklaar” laten maken. De woningen stonden al langere tijd leeg en staan op de nominatie om plaats te maken voor nieuwbouw.

(meer…)

pijl

Op de vroege ochtend zijn alle bouwers bijeen gekomen voor de officiële start. ‘Leerlingen bouwen hun eigen nieuwe onderkomen’

De opdracht voor de verbouw en inrichting van het nieuwe pand op bedrijventerrein de Trompet in Heemskerk is verstrekt! Heliomare en de HartekampGroep hebben de opdracht gegund aan GeelRonitz Bouwgroep BV.

(meer…)

pijl

Vloerveiligheid conform NEN7909 in trek bij VvE’s

Er wordt steeds meer aandacht besteed aan veiligheid. De eigenaar van een gebouw is verantwoordelijk voor álle bezoekers, medewerkers en passanten in en om het complex.

(meer…)

pijl

Imposante klus op het takenlijstje voor de schilders van GeelRonitz Bouwgroep BV

GeelRonitz Bouwgroep BV is al heel wat complexe opdrachten tegen gekomen. Een goed plan van aanpak, en een logische gedachtengang verzorgt een goede doorstroming van de reizigersroute. 

(meer…)

pijl

Duurzame renovatie van monumentaal gebouw met een industriefunctie

GeelRonitz Bouwgroep BV laat in dit project zien dat een omvangrijke CO2-reductie in de bestaande bouw mogelijk is. Dat ondersteunde de gedachte van ons om de EPV uit te breiden naar renovatie- restauratie concepten met behoud van het bestaand monumentaal vastgoed.

(meer…)

pijl

VVE Meander kiest voor de afdeling: Service- & Onderhoud (S&O) van GeelRonitz Bouwgroep

De vereniging van eigenaren (VVE) zegt te hebben gekozen voor GeelRonitz Bouwgroep BV vanwege de professionaliteit en het concept voor ‘Service- & Onderhoud’ waarmee een opdrachtgever volledig wordt ontzorgd.

(meer…)

pijl

Restauratieprofessionals bekijken het door een loep!

Bij de meeste restauratieopdrachten welke wij onder handen krijgen wordt ook bijna altijd geschilderd.

(meer…)

pijl

Binnenkort in de verkoop! URBAN City studio-appartementen midden in het centrum van Zaandam

Binnenkort start de verkoop van de studio-appartementen in het hartje van Zaandam.

(meer…)

pijl

Slimme calculatie leidt tot scherpe prijs en tot mooie schildersklus!

Via een aanbesteding heeft GeelRonitz Bouwgroep met zijn schilderafdeling, van NS Stations, de opdracht verworven voor het ‘Groot Onderhoud’ van dit historische en unieke station.

(meer…)

pijl

Gevelrenovatie VvE Fluitekruid3 Zaandam

GeelRonitz Bouwgroep heeft n.a.v. een grondig uitgevoerde inspectie, van Vastgoedbeheerder HVMS, de opdracht gekregen voor een gevelrenovatie van het complex Fluitekruid3 te Zaandam.

(meer…)

pijl

Slimmer in Vastgoedonderhoud

Ook in de bouwsector stijgt de vraag naar nieuwe technologieën.

(meer…)

pijl

MakeOver Pontmeyer vestiging Beverwijk

GeelRonitz Bouwgroep heeft vandaag, van Pontmeyer te Beverwijk, de opdracht gegund gekregen voor het onderhoud en complete buitenschilderwerk van het kantoor en opslagloods.

(meer…)

pijl

Op 42 meter hoogte de klus veilig uitvoeren!

De veiligheidslijn moet kort zijn, maar het werk moet wel uitgevoerd kunnen worden.

(meer…)

pijl

VVE Wijckerborgh in de steigers…..

GeelRonitz Bouwgroep heeft, van VvE Wijckerborgh te Beverwijk, de opdracht gegund gekregen voor de renovatie van 49 portiek- woningen.

(meer…)

pijl

Renovatie reizigers tunnel Weesp

GeelRonitz Bouwgroep heeft de opdracht verworven voor het ‘Groot Onderhoud’ van de doorgang (reizigers tunnel) op station Weesp.

(meer…)

pijl

GeelRonitz Bouwgroep gaat voor duurzaamheid

Afgelopen week hebben wij het SKH-FSC certificaat mogen ontvangen.

(meer…)

pijl

Project Krimpenburg binnen 2 weken 100% verkocht!

De verkoop van de 10 nieuwbouw appartementen in het hartje van Zaandam is eind februari 2016 van start gegaan.

(meer…)

pijl

Bakkie Leut aan de Zaan krijgt heus Zaans huisje!

Het leukste koffietentje van de Zaanstreek krijgt een prachtig nieuw onderkomen.

(meer…)

pijl

Bouw Krimpenburg kan van start

Luxe, rust en zeer centraal gelegen, hier woon je als een vorst!

(meer…)

pijl

Daar gaat ie! Het laatste exemplaar van de vertrouwde bus…

Voor vele is dit een vertrouwde bus, ‘de grijze Ronitz Projecten bus’. Vele hebben deze zien komen en gaan, maar voor ons is de tijd nu gekomen dat hij toch echt moet gaan. 

(meer…)

pijl

Hoogtevrees?

Werknemers worden soms voor het blok gezet bij sommige meldingen.

(meer…)

pijl

Acrobatiek op het spoor

Het Nederlands spoorwegennet heeft vele stationskappen. Vaak zijn deze opgetrokken uit gietijzeren spanten met een houten kapconstructie.

(meer…)

pijl

Feestelijke opening Stichting Dock Haarlem

Verandering vraagt soms om vernieuwing.

(meer…)

pijl

Pontmeyer trots op GeelRonitz Project!

Bouwplaats stationsgebouw Baarn, tijdelijke studio voor fotoshoot Pontmeyer magazine.

pijl

Station Baarn wordt in nieuw jasje gestoken

 Het werd geopend in 1874 en is gewaardeerd als rijksmonument.

(meer…)