Nieuws

pijl

Op de (digitale) snelweg met BouwWorks

Voor GeelRonitz is het  belangrijk innovatief en vernieuwend te zijn, dit voor onze opdrachtgevers om de beste dienstverlening te kunnen leveren alsook om werkgever aantrekkelijk te zijn en te blijven. (meer…)

pijl

Nederland Schoon – Beverwijk Schoon

Afgelopen zaterdag (19 maart 2022) was het zover; team GeelRonitz stak de handen uit de mouwen op de nationale Nederland Schoon dag en het was een succes! (meer…)

pijl

Zes dagen op rij storm door drieling Dudley, Eunice en Franklin | GeelRonitz schiet te hulp

Woensdag 16 februari jl. hebben we het officiële stormprotocol in werking gezet voor de stormen die toen alleen op papier nog een naam hadden… Op dit moment zijn ze beroemd en berucht en bleek het geen ‘storm in een glas water’. (meer…)

pijl

Het Parool | Amsterdam Amstel heeft een nieuwe stationshal: ‘Mooiste van Nederland’

29 oktober jl. heeft het Parool een artikel gewijd aan de opening van het (hernieuwde) Amstel station (meer…)

pijl

Samenwerking Woonopmaat

Woonopmaat maakte met drie aannemers afspraken over het mutatieonderhoud en renovaties van badkamer, keuken en toilet in bewoonde staat. (meer…)

pijl

Het eindstation; Amsterdam Amstel

In oktober 2019 zijn wij gestart met de renovatie van het Amstel Station. De stationshal heeft een nieuwe indeling gekregen, zijn de winkels voorzien van nieuwe puien en is de hal geschilderd in de oorspronkelijk kleurstelling. (meer…)

pijl

Verduurzaming 46 woningen in Zaandam een feit

Dit voorjaar zijn wij, in opdracht van Rochdale en in samenwerking met Van Venrooy Dakdekkers en Bonarius, gestart met de verduurzaming van 46 daken van woningen in Zaandam. (meer…)

pijl

De verhuizing van ‘De Terugblik’ op het Amstelstation

Het beeld van de zittende vrouw in de stationshal (beeldhouwer; Theo van Reij) wat in 1939 gelijk met de opening van het Amstelstation is geplaatst, is sinds vele jaren weer terug op haar originele plaats. (meer…)

pijl

Van gebruiksobject naar museumstuk: rookpaal 330

In opdracht van NS Stations heeft GeelRonitz het afgelopen jaar op verschillende stations in Nederland de rookpalen verwijderd met als doel per 1 oktober 2020 alle stations en perrons rookvrij. (meer…)

pijl

Samenwerkingsovereenkomst 24-uurs service Munnik VvE Beheer

Na reeds jaren van constructieve samenwerking tussen Munnik VvE Beheer en GeelRonitz Bouwgroep

(meer…)